Ingredients
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer POLLASTRE GLACEJAT SOBRE UN LLIT DE CUSCÚS
-
PAS 1
Barrejar la salsa de soja, l'oli, la mel, el xerès, el gra d'all aixafat i la salsa de bitxo. Untar les contra cuixes amb aquesta barreja i deixar-les marinar unes hores.
-
PAS 2
Preescalfa el forn a 160º.
-
PAS 3
Retirar el pollastre de la marinada i posar-lo en una safata de forn. Rostir-lo durant 30 minuts a 180ºC fins que estigui daurat.
-
PAS 4
Preparar el cuscús amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca, seguint les instruccions del paquet. Deixar-lo reposar 5 minuts, afegir-hi la menta pìcada i els cigrons cuits. Servir de base amb el pollastre a sobre, ben calent.