POLLASTRE GLACEJAT SOBRE UN LLIT DE CUSCÚS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE GLACEJAT SOBRE UN LLIT DE CUSCÚS

  • PAS 1

    Barrejar la salsa de soja, l'oli, la mel, el xerès, el gra d'all aixafat i la salsa de bitxo. Untar les contra cuixes amb aquesta barreja i deixar-les marinar unes hores.

  • PAS 2

    Preescalfa el forn a 160º.

  • PAS 3

    Retirar el pollastre de la marinada i posar-lo en una safata de forn. Rostir-lo durant 30 minuts a 180ºC fins que estigui daurat.

  • PAS 4

    Preparar el cuscús amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca, seguint les instruccions del paquet. Deixar-lo reposar 5 minuts, afegir-hi la menta pìcada i els cigrons cuits. Servir de base amb el pollastre a sobre, ben calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online