BACALLÀ SOBRE UN LLIT DE VERDURES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ SOBRE UN LLIT DE VERDURES

  • PAS 1

    Dessalar el bacallà. Pelar i tallar els carbassons en juliana. Rentar, assecar i tallar a rodanxes els pebrots. Pelar i tallar a daus petits les patates.

  • PAS 2

    Posar a escalfar una cassola amb dues cullerades d'oli i daurar-hi els alls. Afegir-hi les verdures, condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i saltar-ho tot uns minuts.

  • PAS 3

    Afegir-hi el bacallà, rebar amb el vi i deixar que cogui a foc lent fins que la salsa es redueixi a la meitat.

  • PAS 4

    Servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online