PORRUSSALDA AMB PASTA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer PORRUSSALDA AMB PASTA

  • PAS 1

    En una cassola posar el CALDO DE POLLASTRE GALLINA BLANCA. Quan bulli, afegir la part verda dels porros molt picadeta. Deixar que bulli i mentres, posar a daurar els alls amb l'oli i reservar.

  • PAS 2

    Pelar les patates i tallar-les a trossos no molt petits. Tallar també la part blanca dels porros. Afegir tot això al caldo bullint i finalment l'oli de fregir els alls, fred i colat.

  • PAS 3

    Afegir la pasta Tradición El Pavo i coure-ho tot a foc lent fins que el conjunt estigui ben cuit. Servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online