Ingredients
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
Com fer RAP A LA MALAGUENYA
-
PAS 1
Fregir el rap, prèviament condimentat amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal en una paella amb molt poc oli. Retirar-lo i reservar el suc de la cocció. Afegir a la paella una mica més d'oli i fregir els alls i les ametlles. Quan comencin a daurar-se afegir-hi les llesques de pa i fregir-les pels dos costats. Posar-ho tot al morter i aixafar-ho fins obtenir una pasta.
-
PAS 2
En el mateix oli, ofegar el sofregit de ceba i deixar-lo coure a foc suau uns 5 minuts. Afegir-hi el suc de cocció del rap, uns brins de safrà i la picada de pa. Coure-ho tot junt uns minuts.
-
PAS 3
Posar el rap en una safata de forn, abocar-hi la salsa per sobre i escampar-hi una mica de julivert picat. Escalfar al forn uns minuts abans de servir-lo.