RAP A LA MALAGUENYA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer RAP A LA MALAGUENYA

  • PAS 1

    Fregir el rap, prèviament condimentat amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal en una paella amb molt poc oli. Retirar-lo i reservar el suc de la cocció. Afegir a la paella una mica més d'oli i fregir els alls i les ametlles. Quan comencin a daurar-se afegir-hi les llesques de pa i fregir-les pels dos costats. Posar-ho tot al morter i aixafar-ho fins obtenir una pasta.

  • PAS 2

    En el mateix oli, ofegar el sofregit de ceba i deixar-lo coure a foc suau uns 5 minuts. Afegir-hi el suc de cocció del rap, uns brins de safrà i la picada de pa. Coure-ho tot junt uns minuts.

  • PAS 3

    Posar el rap en una safata de forn, abocar-hi la salsa per sobre i escampar-hi una mica de julivert picat. Escalfar al forn uns minuts abans de servir-lo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online