Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
Com fer CASSOLA DE FIDEUS LA MALAGUENYA
-
PAS 1
Pelar i tallar les patates a trossos més aviat petits. Escórrer les cloïsses i abocar-les en una cassola junt amb les patates. En una paella abopcar l'oli i fregir l'all, la ceba i el julivert.
-
PAS 2
Abocar-ho tot al morter i aixafar-ho amb el safrà. Deixatar-ho tot amb una mica d'aigua i abocar-ho a les patates que hi ha a la cassola.
-
PAS 3
En l'oli que ha quedat de fregir els ingredients anteriors, ofegar els tomàquets picats i quan estiguin ben fregits afegir-hi el pebre vermell i de seguida ho aboquem a les patates.
-
PAS 4
Afegim un litre i mig de caldo de pollastre GALLINA BLANCA i ho posem a bullir fins que les patates estiguin fetes. Llavors, afegir-hi els fideus i coure-ho tot cinc minuts més, deixant-ho reposar.