FIDEUS A LA CASSOLA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer FIDEUS A LA CASSOLA

  • PAS 1

    Fregir la costella en una cassola amb oli, prèviament tallada a daus i salpebrada. Retirar-la i en la mateixa cassola preparar un sofregit amb la ceba i els alls ben picats. Quan estiguin ben daurats afegir-hi el tomàquet pelat i picat. Deixar-lo confitar bé i afegir-hi una altra vegada la costella i els fideus. Donar-hi unes voltes i mullar amb el Caldo de Carn Gallina Blanca calent.

  • PAS 2

    Deixar bullir a foc viu entre 10 i 20 minuts , segons el gruix dels fideus i mantenir una mica de caldo calent per si els fideus en demanessim més. Mentres, dissoldre la pastilla d'Esencia de Tomillo y Romero Gallina Blanca en una mica d'oli calent i afegir-la a la cassola uns minuts abans d'acabar. Tastar de sal en el darrer moment. El resultat ha de quedar una mica caldós.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online