FIDEUS AMB VERAT

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer FIDEUS AMB VERAT

  • PAS 1

    En una olla posar a coure amb aigua i sal 2 fulles de llorer, els caps i les espines del verat durant mitja hora. Afegir-hi una pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i retirar.

  • PAS 2

    Rentar, tallar i fregir els pebrots a tires.

  • PAS 3

    En una cassola amb dues cullerades d'oli posar la salsa de Tomate Frito Gallina Blanca i el caldo reservat. Quan comenci a bullir afegir-hi els fideus, salar i deixar coure el temps que indiqui el fabricant. Quan faltin 8 minuts afegir-hi el verat i al final els pebrots per sobre.

  • PAS 4

    És un plat típic de Cadiz.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online