FIDEUS AMB TXOCOS I GAMBOTS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer FIDEUS AMB TXOCOS I GAMBOTS

  • PAS 1

    Preparar un sofregit amb l'all, la ceba, els pebrots i el tomàquet. Afegir-hi el txoco prèviament net, tallat i assecat amb paper de cuina.

  • PAS 2

    Fregir uns 10 minuts i afegir-hi aigua, cobrint el guisat. Deixar coure a foc mig 20 minuts. Passat aquest temps pesar els fideus i afegir-hi la mateixa quantitat d'aigua, la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo, un pessic de safrà i pebre. Rectificar de sal i deixar coure 10 minuts.

  • PAS 3

    3 minuts abans d'acabar el temps final, afegir-hi el marisc escollit. Apartar i deixar reposar 10 minuts abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online