RAP A L'ALL CREMAT

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer RAP A L'ALL CREMAT

  • PAS 1

    En una cassola posar a daurar 2 grans d'all i la llesca de pa. Apartar-ho i reservar-ho per a fer la picada. En el mateix oli posar la resta d'alls, deixar-los sofregir i afegir-hi el Tomate Frito gallina Blanca. Pelar les patates i tallar-les a rodanxes, afegir-les al sofregit i cobrir-les amb el Caldo de Peix Gallina Blanca. Deixar a foc mig entre 10 i 15 minuts. Mentres, en un morter, picar els alls que hem reservat, la llesca de pa fregida, les ametlles i el julivert. Quan estigui tot ben picat afegir-hi el vi.

  • PAS 2

    Afegir a la cassola el peix condimentat amb una mica d'Avecrem Caldo de Paeix i deixar uns 10 minuts. Abocar la picada, abaixar el foc, deixar uns 5 minuts més i ja està llest per a servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online