LLOM CREMAT AL FORN

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOM CREMAT AL FORN

  • PAS 1

    Condimentar el llom amb Avecrem Carn -30% de sal i coure al forn a temperatura alta uns 25 minuts.

  • PAS 2

    Cobrir amb el sucre i cremar amb una pala de crema.

  • PAS 3

    En una cassola amb sal gruixuda col.locar les patates i coure-les al forn senceres. Partir-les per la meitat i buidar-les amb una cullereta. Afegir a la massa de patata la mantega, la crema de llet i la nou moscada. Amb una màniga pastissera tornar a omplir les patates amb aquesta barreja.

  • PAS 4

    Tallar el llom, acompanyar-lo amb les patates i servir en una salsera apart el suc de coure el llom, prèviament desglassat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online