Patates farcides al forn

Les patates farcides són un plat fàcil d’elaborar i molt saborós. Als nens els hi encanten! La recepta que et proposem es prepara amb uns quants ingredients d’aquells que normalment tots tenim sempre a mà a la nostra cuina. Però ja saps que no cal que et limitis als ingredients que especifiquem aquí.Veure més...

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer Patates farcides al forn

  • PAS 1

    Renta les patates i, sense pelar-les, cou-les senceres durant 25 minuts en aigua salada. Deixa-les refredar i talla-les per la meitat; buida-les amb l’ajuda d’una cullereta perquè quedi un forat al seu interior i reserva la polpa per afegir-la al farciment.

  • PAS 2

    En una paella, fon la mantega i afegeix-hi els cebollins picats, els xampinyons i la polpa de la patata, i ofega’ls durant 5 minuts. Aboca-hi la crema de llet i remou fins que bulli, espera 2 minuts i apaga el foc.

  • PAS 3

    En una safata per enfornar, disposa les patates, col•loca-hi el farciment a l’interior i empolsina-ho amb formatge ratllat. Gratina durant 5 minuts i serveix un parell de meitats per a cada comensal.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Patates farcides al forn

Les patates farcides són un plat fàcil d’elaborar i molt saborós. Als nens els hi encanten! La recepta que et proposem es prepara amb uns quants ingredients d’aquells que normalment tots tenim sempre a mà a la nostra cuina. Però ja saps que no cal que et limitis als ingredients que especifiquem aquí. Amb una mica d’imaginació, pots donar-li un toc diferent i convertir-lo en un plat completíssim. Prova a afegir-hi el que més et vingui de gust: una mica de cansalada, pernil dolç o pernil serrà tallat a trossets molt petits, unes gambetes, uns quants xampinyons... Les patates combinen a la perfecció amb molts ingredients! T’animes a explicar-nos com són les teves patates farcides preferides?

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

Amb una mica d’imaginació, pots donar-li un toc diferent i convertir-lo en un plat completíssim. Prova a afegir-hi el que més et vingui de gust: una mica de cansalada, pernil dolç o pernil serrà tallat a trossets molt petits, unes gambetes, uns quants xampinyons... Les patates combinen a la perfecció amb molts ingredients! T’animes a explicar-nos com són les teves patates farcides preferides?

Si tens pressa i et ve de gust preparar aquestes patates farcides, en lloc de bullir-les pots coure-les al microones. Les tindràs a punt en un tancar i obrir d’ulls!