Garrí al forn

A la zona de Castella, el garrí al forn ocupa un lloc preferent a la taula nadalenca, però aquest plat es pot degustar qualsevol dia de l’any (això sí, un en què tinguis una mica de temps).


El més tradicional és cuinar-lo en cassoles de fang i servir-lo calent i amb l’escorça cruixent.Veure més...

  • > 60
  • Fácil
  • 8

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Garrí al forn

  • PAS 1

    Preescalfa el forn a 180ºC. Col•loca el garrí sencer en una cassola de fang, amb la pell cap avall i recolzat en sarments perquè no s’enganxi al fons de la cassola.

  • Afegeix l’aigua,

    PAS 2

    Afegeix l’aigua, la pastilla d’Avecrem 100% Natural Carne esmicolada i sal, i cou durant 1 hora.

  • Dóna el tomb al garrí i unta-li la pell amb el llard de porc

    PAS 3

    Dóna el tomb al garrí i unta-li la pell amb el llard de porc. Cobreix les orelles i la cua amb paper d’alumini per evitar que es cremin.

  • Posa un altre cop el garrí al forn uns 45 minuts.

    PAS 4

    Posa un altre cop el garrí al forn uns 45 minuts. Un cop passat aquest temps, treu-lo, talla’l i rectifica de sal el suc que ha quedat.

  • PAS 5

    Serveix el garrí tallat amb una mica del seu suc.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Garrí al forn

A la zona de Castella, el garrí al forn ocupa un lloc preferent a la taula nadalenca, però aquest plat es pot degustar qualsevol dia de l’any (això sí, un en què tinguis una mica de temps).


El més tradicional és cuinar-lo en cassoles de fang i servir-lo calent i amb l’escorça cruixent.


Per acabar d’arrodonir aquest garrí al forn, és aconsellable maridar-lo amb un bon vi.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online


Per acabar d’arrodonir aquest garrí al forn, és aconsellable maridar-lo amb un bon vi.

Encara que necessita el seu temps, aquesta recepta és molt senzilla de realitzar. Si vols, pots "modernitzar-la" amb aquesta variació de garrí al forn amb pinya i gingebre, que incorpora un toc exòtic i refrescant.