Garrí al forn

A la zona de Castella, el garrí al forn ocupa un lloc preferent a la taula nadalenca, però aquest plat es pot degustar qualsevol dia de l’any (això sí, un en què tinguis una mica de temps).


El més tradicional és cuinar-lo en cassoles de fang i servir-lo calent i amb l’escorça cruixent.Veure més...

  • > 60
  • Fácil
  • 8

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Garrí al forn

  • PAS 1

    Preescalfa el forn a 180ºC. Col•loca el garrí sencer en una cassola de fang, amb la pell cap avall i recolzat en sarments perquè no s’enganxi al fons de la cassola.

  • Afegeix l’aigua,

    PAS 2

    Afegeix l’aigua, la pastilla d’Avecrem 100% Natural Carne esmicolada i sal, i cou durant 1 hora.

  • Dóna el tomb al garrí i unta-li la pell amb el llard de porc

    PAS 3

    Dóna el tomb al garrí i unta-li la pell amb el llard de porc. Cobreix les orelles i la cua amb paper d’alumini per evitar que es cremin.

  • Posa un altre cop el garrí al forn uns 45 minuts.

    PAS 4

    Posa un altre cop el garrí al forn uns 45 minuts. Un cop passat aquest temps, treu-lo, talla’l i rectifica de sal el suc que ha quedat.

  • PAS 5

    Serveix el garrí tallat amb una mica del seu suc.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Garrí al forn

A la zona de Castella, el garrí al forn ocupa un lloc preferent a la taula nadalenca, però aquest plat es pot degustar qualsevol dia de l’any (això sí, un en què tinguis una mica de temps).


El més tradicional és cuinar-lo en cassoles de fang i servir-lo calent i amb l’escorça cruixent.


Per acabar d’arrodonir aquest garrí al forn, és aconsellable maridar-lo amb un bon vi.

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online


Per acabar d’arrodonir aquest garrí al forn, és aconsellable maridar-lo amb un bon vi.

Encara que necessita el seu temps, aquesta recepta és molt senzilla de realitzar. Si vols, pots "modernitzar-la" amb aquesta variació de garrí al forn amb pinya i gingebre, que incorpora un toc exòtic i refrescant.