Recepta de canapès enrotllats

Segur que pel cap et passen desenes de maneres diferents de sorprendre els teus convidats amb un aperitiu original. Els canapès són sempre una bona opció, perquè amb ells pots deixar volar la teva imaginació i preparar autèntiques obres d’art en miniatura. Tanmateix,Veure més...

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Informació nutricional

  • Energia

    472kcal

  • Hidrats

    32g

  • Proteïnes

    14g

  • Greixos

    52g

Com fer Recepta de canapès enrotllats

  • PAS 1

    Per preparar els canapès enrotllats necessitem utilitzar pa de motlle Bimbo Soluciones Enrollados.

  • PAS 2

    De tota manera, abans de començar necessitem preparar el farciment en un bol, barrejant la tonyina escorreguda amb el tomàquet fregit fins a crear una pasta.

  • PAS 3

    Un cop tinguem llesta la massa, cal untar les llesques de Bimbo Soluciones Enrollados amb el farciment triat, sense que la capa sigui massa gruixuda.

  • PAS 4

    Enrotllem cada llesca sense prémer massa.

  • PAS 5

    Tot seguit, amb un ganivet esmolat, tallem les vores i fem les porcions (6 per llesca és la mesura ideal).

  • PAS 6

    Aquesta recepta es pot presentar utilitzant uns escuradents de bambú sobre cada porció. I podem improvisar el farciment: paté, formatge d’untar, pernil i formatge... allò que tinguem més a mà.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Recepta de canapès enrotllats

Segur que pel cap et passen desenes de maneres diferents de sorprendre els teus convidats amb un aperitiu original. Els canapès són sempre una bona opció, perquè amb ells pots deixar volar la teva imaginació i preparar autèntiques obres d’art en miniatura. Tanmateix, podem anar un pas més enllà en el nostre afany de treure el cuiner que portem dins: per què no enrotllar els canapès com si fossin un braç de gitano?

Aquest sistema té alguna limitació respecte als canapès convencionals, és evident, ja que ens obliga a optar per untar el pa de motlle amb paté, sobrassada o formatge, per exemple, i si hi posem alguna cosa dins, l’hem de picar molt menuda perquè ens quedi un canapè fantàstic. Però com que segur que t’encanten els reptes culinaris, els canapès enrotllats aviat deixaran de ser un problema.

 

Visca el pa!

T’hauràs adonat últimament que per anar al forn i triar un pa has d’haver fet un màster previ. I és que hi ha molts tipus diferents de pa, ja no tan sols de barra, sinó també de motlle: normal, de cereals, integral, amb nous, amb panses... Com és lògic, l’elecció del pa també determinarà el resultat final dels teus canapès. Fins i tot pots barrejar diferents tipus de pa perquè cada mos tingui un sabor diferent. Un consell: si vols posar peix fumat en els teus canapès enrotllats, escull el pa integral. Li va ideal!

Amb una bona base

Quan preparem uns canapès enrotllats, hem de vigilar que els ingredients que posem al damunt del pa no siguin massa grans, ja que, si no, enrotllar el canapè es pot convertir en una tasca molt feixuga, i el resultat final tampoc seria l’esperat. És per això que la base, és a dir, allò amb què anem a untar el pa, és un dels elements en què més ens hem de fixar en posar-nos mans a l’obra. Més enllà de les clàssiques sobrassades, patés i melmelades dolces -en cas que optem per uns sempre apetitosos canapès per a postres-, podem ser una mica més imaginatius. Per exemple, podem preparar confitura de ceba, de tomàquet, de pebrot, o fins i tot de bolets! Al cap i a la fi, la tècnica és la mateixa que a l’hora de preparar una confitura clàssica de fruites: pelar els ingredients, rentar-los bé, barrejar-los amb una mica de líquid i sucre i deixar-los coure fins que pràcticament es desfacin. Podríem dir que es poden preparar confitures de gairebé qualsevol cosa, fins i tot fent barreges més o menys exòtiques. Si, a més, substituïm l’aigua per alguna altra beguda com el vi, la cervesa o els licors de fruita, el gust serà encara més sorprenent. I no et preocupis pels nens: si vols, pots eliminar del tot l’alcohol que hagis posat al cassó flamejant-lo i deixant que es consumeixi, però vés alerta amb la campana! D’aquesta manera quedarà el gust del vi, de la cervesa o del licor escollit, però sense alcohol.

Ja ho tens tot a punt? Doncs arriba el moment de fer una presentació a l’alçada. No oblidis punxar els canapès amb un escuradents perquè no s’obrin abans de portar-los a taula. Recorda que el menjar entra pels ulls!

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

podem anar un pas més enllà en el nostre afany de treure el cuiner que portem dins: per què no enrotllar els canapès com si fossin un braç de gitano?

Aquest sistema té alguna limitació respecte als canapès convencionals, és evident, ja que ens obliga a optar per untar el pa de motlle amb paté, sobrassada o formatge, per exemple, i si hi posem alguna cosa dins, l’hem de picar molt menuda perquè ens quedi un canapè fantàstic. Però com que segur que t’encanten els reptes culinaris, els canapès enrotllats aviat deixaran de ser un problema.

 

Visca el pa!

T’hauràs adonat últimament que per anar al forn i triar un pa has d’haver fet un màster previ. I és que hi ha molts tipus diferents de pa, ja no tan sols de barra, sinó també de motlle: normal, de cereals, integral, amb nous, amb panses... Com és lògic, l’elecció del pa també determinarà el resultat final dels teus canapès. Fins i tot pots barrejar diferents tipus de pa perquè cada mos tingui un sabor diferent. Un consell: si vols posar peix fumat en els teus canapès enrotllats, escull el pa integral. Li va ideal!

Amb una bona base

Quan preparem uns canapès enrotllats, hem de vigilar que els ingredients que posem al damunt del pa no siguin massa grans, ja que, si no, enrotllar el canapè es pot convertir en una tasca molt feixuga, i el resultat final tampoc seria l’esperat. És per això que la base, és a dir, allò amb què anem a untar el pa, és un dels elements en què més ens hem de fixar en posar-nos mans a l’obra. Més enllà de les clàssiques sobrassades, patés i melmelades dolces -en cas que optem per uns sempre apetitosos canapès per a postres-, podem ser una mica més imaginatius. Per exemple, podem preparar confitura de ceba, de tomàquet, de pebrot, o fins i tot de bolets! Al cap i a la fi, la tècnica és la mateixa que a l’hora de preparar una confitura clàssica de fruites: pelar els ingredients, rentar-los bé, barrejar-los amb una mica de líquid i sucre i deixar-los coure fins que pràcticament es desfacin. Podríem dir que es poden preparar confitures de gairebé qualsevol cosa, fins i tot fent barreges més o menys exòtiques. Si, a més, substituïm l’aigua per alguna altra beguda com el vi, la cervesa o els licors de fruita, el gust serà encara més sorprenent. I no et preocupis pels nens: si vols, pots eliminar del tot l’alcohol que hagis posat al cassó flamejant-lo i deixant que es consumeixi, però vés alerta amb la campana! D’aquesta manera quedarà el gust del vi, de la cervesa o del licor escollit, però sense alcohol.

Ja ho tens tot a punt? Doncs arriba el moment de fer una presentació a l’alçada. No oblidis punxar els canapès amb un escuradents perquè no s’obrin abans de portar-los a taula. Recorda que el menjar entra pels ulls!