ROSSELLONES (CHIRLAS) AMB ESPAGUETIS)

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ROSSELLONES (CHIRLAS) AMB ESPAGUETIS)

  • PAS 1

    Posar a bullir en aigua abundant els espaguetis Tradición El Pavo, escórrer-los bé i passar-los per aigua freda. Reservar-los.

  • PAS 2

    Mentres, sofregir en una cassola de fang la ceba ratllada i quan comenci a agafar color afegir-hi els tomàquets ratllat, acabar el sofregit i salpebrar.

  • PAS 3

    Afegir les rossellones i les gambes i deixar coure fins que les rossellones s'obrin. .

  • PAS 4

    Afegir-hi els espaguetis, barrejar-ho tot bé i tirar-hi orenga. Donar unes voltes fins que estiguin calents. Servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online