SALMÓ A LA PAPILLOTA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    323,27kcal

  • Hidrats

    1,83g

  • Proteïnes

    33,37g

  • Greixos

    64,81g

Com fer SALMÓ A LA PAPILLOTA

  • PAS 1

    Condimentar el salmó amb una Pastilla d'Esencias de Limón e Hinojo Gallina Blanca. Repartir una cullerada de Sofrito de Hortalizas Mis Sofritos per sobre de cada porció de salmó.

  • PAS 2

    Cobrir amb una rodanxa de tomàquet i un rajolí d'oli.

  • PAS 3

    Embolicar cada rodanxa en un rectangle de paper vegetal i coure-les al forn uns 15 minuts a 180ºC. Servir cada paquet encara embolicat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online