TERNASCO AL TOMILLO I ROMERO

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer TERNASCO AL TOMILLO I ROMERO

  • PAS 1

    Prescalfa el forn a 180º.

  • PAS 2

    Daurar la carn en una cassola o paella amb una mica d'oli juntament amb els alls.

  • PAS 3

    Preparar un fons a la safata del forn amb les patates i la ceba tallades a trossos regulars.

  • PAS 4

    Col·locar la carn damunt de les patates i la ceba i amanir amb l'oli. Repartir les tarrines de Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca per damunt de la carn i introduir al forn.

  • PAS 5

    Deixar rostir fins que estigui al seu punt, uns 30 o 45 minuts seran suficients.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online