Torrada amb ceps i amanida

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Torrada amb ceps i amanida

  • PAS 1

    Tallar 8 llesques de pa i torrar per un dels costats.

  • PAS 2

    Saltar els bolets tallats a dauets en oli, amb una mica de pebre i sal. Diluir una mica de Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca amb oli d'oliva calent i ruixar amb una mica d'aquesta barreja la bolets. Reservar.

  • PAS 3

    Netejar l'amanida, escórrer-la i barrejar-la amb els pinyons.

  • PAS 4

    Disposar una làmina de papada de porc damunt d'una torrada, posar una cullerada de saltat de bolets i, a sobre, un bouquet d'amanida. Cobrir amb una altra torrada i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online