Amanida d'escarola amb musclos, granada i nous

  • < de 10
  • Fácil
  • 1

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Amanida d'escarola amb musclos, granada i nous

  • PAS 1

    Netejar i eixugar l'escarola.

  • PAS 2

    Treure els grans de la granada (el grans es desprenen molt fàcilment partint la granada pel mig i picant amb la mà de morter sobre la pell o la superfície exterior de la granada).

  • PAS 3

    Tallar la taronja a daus mitjans.

  • PAS 4

    Pelar i trossejar les nous.

  • PAS 5

    Barrejar l'oli d'oliva, el vinagre de Jerez i 1/4 d' Avecrem Caldo de Verduras Gallina Blanca.

  • PAS 6

    Barrejar l'oli d'oliva, el vinagre de Jerez i 1/4 d' Avecrem 100% Natural 8 Verduras.

  • PAS 7

    Muntar el plat composant una amanida vistosa amb les fulles, els grans de granda, els daus de taronja i els trossets de nou.

  • PAS 8

    Amanir amb la vinagreta i servir al moment.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online