Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
Com fer Amanida d'escarola amb musclos, granada i nous
-
PAS 1
Netejar i eixugar l'escarola.
-
PAS 2
Treure els grans de la granada (el grans es desprenen molt fàcilment partint la granada pel mig i picant amb la mà de morter sobre la pell o la superfície exterior de la granada).
-
PAS 3
Tallar la taronja a daus mitjans.
-
PAS 4
Pelar i trossejar les nous.
-
PAS 5
Barrejar l'oli d'oliva, el vinagre de Jerez i 1/4 d' Avecrem Caldo de Verduras Gallina Blanca.
-
PAS 6
Barrejar l'oli d'oliva, el vinagre de Jerez i 1/4 d' Avecrem 100% Natural 8 Verduras.
-
PAS 7
Muntar el plat composant una amanida vistosa amb les fulles, els grans de granda, els daus de taronja i els trossets de nou.
-
PAS 8
Amanir amb la vinagreta i servir al moment.