CINTES AMB MUSCLOS I SAFRÀ

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CINTES AMB MUSCLOS I SAFRÀ

  • PAS 1

    Netejar els musclos amb un ganivet a sota el raig d'aigua freda. Posar en una cassola 90 ml de vi, l'aigua, el llorer, el porro i la farigola. Fer bullir i afegir-hi els musclos. Tapar i deixar uns minuts fins que s'obrin. Retira del foc, treure'ls del líquid i deixar-los refredar. Treure els musclos de les closques i descartar els que no s'hagin obert.

  • PAS 2

    En una paella amb mantega daurar la ceba a foc mig. Afegir-hi la resta de vi, el safrà, un pessic d'Avecrem All i Julivert i el pebre de Caiena. Reduir a dos terços. Retira i deixar refredar uns minuts. Afegir la nata, barrejar i afegir els musclos.

  • PAS 3

    Cuinar la pasta en abundant aigua amb sal. Escórrer-la i abocar una quarta part en una flamera prèviament untada amb mantega. Pressionar i desemmotllar en el plat. Abocar una mica de la salsa per sobre i al voltant de la pasta. Decorar amb un fils de safrà. Repetir el procés amb la pasta restant.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online