PALOMIDA AMB MUSCLOS

  • 10-20
  • Fácil
  • 2

Ingredients

Com fer PALOMIDA AMB MUSCLOS

  • PAS 1

    ingredients

  • PAS 2

    En una olla amb una mica d'aigua coure els musclos al vapor i reservar-los calents.

  • PAS 3

    Salpebrar i enfarinar els filets, daurar-los en una paella i reservar-los.

  • PAS 4

    En una paella amb oli calent, daurar els alls i afegir-hi les cebes tallades a trossets i deixar coure.

  • PAS 5

    Afegir-hi el vi, l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal, un rajolí d'aigua i el julivert picat. Remenar bé i afegir-hi els filets i també els musclos, un cop trets de la closca. Deixar coure fins que la salsa es redueixi i el peix estigui fet. A meitat de cocció donar la volta als filets.

  • PAS 6

    Emplatar i servir molt calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online