TRIPES A LA GALLEGA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TRIPES A LA GALLEGA

  • PAS 1

    Comprar les tripes senceres i cures. Netejar-les ben enèrgicament amb aigua i vinagre amb un raspall de cerres i bullir-les durant 3 hores. Si es desitja també les poden comprar a grans superfícies, ja netes i bullides per a evitar fer aquesta operació.

  • PAS 2

    Calentar les tripes amb la seva gelatina en una cassola junt amb els cigrons pe pot i el seu caldo. Condimetnar amb AVECREM CARN esmicolat i 1 litre d'aigua.

  • PAS 3

    En una paella amb 6 cullerades d'oli sofregir les dents d'all i afegir 4 cullerades de farina, 2 cullerades de pebre vermell, el xoriço tallat a rodanxes i el bitxo. Donar-hi unes voltes i afegir tot això a la cassola on són les tripes.

  • PAS 4

    Deixi-ho bullir 45 minuts afegint aigua si s'asseca massa. Variacions: Es pot afegir 1/4 kg de morro que abans hauria de bullir una hora i un botifarró sec tallat a rodanxes. Bon profit!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online