Ingredients
Com fer BACALLÀAMB COLIFLOR A LA GALLEGA
-
PAS 1
Escollir un bacallà de llom blanc i gruixut. Tallar-lo en dos trossos i deixar-lo dessalar 24 hores abans canviant l'aigua tres o quatre vegades. En una olla amb un vas d'aigua i un altre de llet, bullir el bacallà, deixant-lo escalfar cinc minuts (és a dir, quan arrenqui el bull es retira del foc i es deixa reposar en el caldo calent dinc minuts). Passat aquest temps es deixa refredar i es neteja, retirant-ne la pell i les espines, procurant tque la carn quedi en trossos grans.
-
PAS 2
Rentar la colifor i tallar arbrets sense la tija. Coure-la en aigua abundant amb un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i 1/2 llimona. Quan comenci a estar tendre, retirar i deixar escórrer. Mentres, pelar les patates i tallar-les a rodanxes d'un centímetre, passar-les per aigua i assecar-les. En una paella al foc amb força oli, enfarinr les patates i anar fregint-les fins que quedin daurades. Reservar-les en una safata.
-
PAS 3
En una cassola amb una mica d'oli i una fulla de llorer daurar la coliflor, el bacallà i cobrir amb les patates. Remenar la cassola i regar-la amb el vinagre, deixant-la 15 minuts a foc lent.
-
PAS 4
Afegir el pebre vermell i deixar reposar una hora abans de servir el plat.