BACALLÀAMB COLIFLOR A LA GALLEGA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀAMB COLIFLOR A LA GALLEGA

  • PAS 1

    Escollir un bacallà de llom blanc i gruixut. Tallar-lo en dos trossos i deixar-lo dessalar 24 hores abans canviant l'aigua tres o quatre vegades. En una olla amb un vas d'aigua i un altre de llet, bullir el bacallà, deixant-lo escalfar cinc minuts (és a dir, quan arrenqui el bull es retira del foc i es deixa reposar en el caldo calent dinc minuts). Passat aquest temps es deixa refredar i es neteja, retirant-ne la pell i les espines, procurant tque la carn quedi en trossos grans.

  • PAS 2

    Rentar la colifor i tallar arbrets sense la tija. Coure-la en aigua abundant amb un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i 1/2 llimona. Quan comenci a estar tendre, retirar i deixar escórrer. Mentres, pelar les patates i tallar-les a rodanxes d'un centímetre, passar-les per aigua i assecar-les. En una paella al foc amb força oli, enfarinr les patates i anar fregint-les fins que quedin daurades. Reservar-les en una safata.

  • PAS 3

    En una cassola amb una mica d'oli i una fulla de llorer daurar la coliflor, el bacallà i cobrir amb les patates. Remenar la cassola i regar-la amb el vinagre, deixant-la 15 minuts a foc lent.

  • PAS 4

    Afegir el pebre vermell i deixar reposar una hora abans de servir el plat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online