COLIFLOR AMB OU DUR

La coliflor és un aliment amb mala fama, probablement per l’olor que et deixa a la cuina mentre bull, i això és una llàstima, perquè és una verdura força nutritiva: conté àcid fòlic, és rica en fibra i té propietats diürètiques. Si alguna cosa li falta a la coliflor, és proteïna.Veure més...

  • 20-40
  • Fácil

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    215kcal

  • Hidrats

    7.09g

  • Proteïnes

    11.00g

  • Greixos

    15.91g

  • Fibra

    1.24g

Com fer COLIFLOR AMB OU DUR

  • PAS 1

    En un bol, barrejar el julivert amb els ous picats, el pa ratllat i un pessic de pebre. Escórrer bé la coliflor i posar-la en una safata. Reparttir-hi per sobre la barreja preparada abans i regar-ho tot amb una mica d'oli. Servir el plat tebi, decorat amb els ous que han sobrat tallats a quarts.

  • PAS 2

    Repartir per damunt la barreja preparada i regar tot amb una mica d'oli. Servir el plat tebi, decorat amb els ous restants tallats a quarts.

  • Cou la coliflor,

    PAS 3

    Cou la coliflor, neta de fulles i tallada en arbrets, amb una pastilla d’Avecrem 100% Natural 8 Verduras, durant 10 minuts.

  • PAS 4

    Cou els ous durs 12 minuts en aigua bullint. Perquè no es trenquin en coure’ls, punxa la closca per ambdós costats amb una agulla. Un cop cuits, refreda’ls, pela’ls i pica’ls molt fins.

  • Barreja el julivert, el pa ratllat

    PAS 5

    Barreja el julivert, el pa ratllat, un polsim de pebre i els ous durs. Posa la barreja pel damunt de la coliflor i deixa que el formatge es fongui amb l’escalfor. Llest!

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Coliflor amb ou dur

El truc: Pela els ous amb facilitat

Pots coure l’ou juntament amb un rajolí de vinagre. Això farà que la closca es desprengui amb més facilitat. Però també els pots deixar refredar en aigua freda abans de pelar-los. Triïs l’opció que triïs, veuràs què fàcil és pelar els ous durs seguint aquests trucs!

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

Un altre problema de la coliflor, a més de l’olor, és la textura flonja que adquireix si et passes de cocció.

Aquesta recepta soluciona ambdós problemes. D’una banda, et proposem afegir-hi ous durs. De l’altra, aconsellem una cocció curta (pel que és important que tallis la coliflor en petits trossets). Evitaràs que la cuina s’ompli d’olor i, a més, la coliflor quedarà ben cruixent.

Pots preparar aquesta recepta amb unes altres crucíferes, que són les plantes de la família de la coliflor. Vols un exemple? El bròquil o el romanesco són bones opcions.