COLIFLOR AMB OU DUR

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer COLIFLOR AMB OU DUR

  • PAS 1

    Eliminar les fules externes de la coliflor, separar els arbrets i rentar-la bé. Escalfar força aigua en una cassola. Quan comenci a bullir condimentar-la amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i afegir-hi la coliflor. Coure uns 12 minuts, fins que estigui al dente.

  • PAS 2

    Posar aigua a bullir en un pot. Afegir-hi els ous i coure'ls durant 10 minuts. Perquè no es trenquin en coure'ls, punxar els dos extrems amb una agulla. Escórre'ls i refredar-los amb aigua freda. Pelar i picar dos dels ous a trossets molt petits.

  • PAS 3

    En un bol, barrejar el julivert amb els ous picats, el pa ratllat i un pessic de pebre. Escórrer bé la coliflor i posar-la en una safata. Repartir per sobre del preparat anterior i regar-ho tot amb un fil d'oli abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online