COLIFLOR A LA CREMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer COLIFLOR A LA CREMA

  • PAS 1

    Netejar la coliflor sota el raig d'aigua de l'aixeta i separar-la en arbrets. Coure-la en una cassola amb aigua bullint amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i la llet durant 12 minuts. Quan estigui "al dente" escórrer-la en un colador. Coure els ous en una cassola amb aigua bullint durant 10 minuts. Refrescar-los sota el raig d'aigua de l'aixeta, pelar-los i tallar-los a rodanxes gruixudes.

  • PAS 2

    Per a la salsa: preparar Mi Salsa Bechamel Gallina Blanca, seguint les instruccions del sobre amb ¼ de llet i ¼ d'aigua de bullir la coliflor. Afegir-hi la nata líquida i condimentar amb un pessic de nou moscada. Tallar les llesques de pa de motllo a dauets amb l'ajuda d'un tallapastes i fregir-los en una paella amb la mantega fins que agafin color.

  • PAS 3

    Posar la coliflor en una safata de servir i abocar-hi per sobre unes cullerades de la salsa preparada. Acabar-ho amb els ous durs i el pa fregit. Servir de seguida amb la resta de salsa presentada en una salsera.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online