CREMA DE VERDURES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA DE VERDURES

  • PAS 1

    Rentar totes les verdures i tallar-les a trossos. Escalfar 3 cullerades d'oli en una cassola de fons gruixut i ofegar-hi a foc molt lent la ceba i el porro tallats a trossos durant 12 minuts, sense deixar que agafin color. Afegir-hi les pastanagues i les patates tallades a trossos i ofegar 5 minuts més. Afegir-hi el carbassó i condimentar amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada.

  • PAS 2

    Coure-ho tot junt durant 4 minuts més i abocar-hi la llet i l'aigua. Arrencar el bull i baixar la intensitat del foc. Deixar coure a foc mig durant 15 minuts.

  • PAS 3

    Retirar la cassola del foc i afegir-hi els formatgets. Triturar tot el preparat amb la batedora fins aconseguir la textura d'una crema freda. Repartir als plats o bols de servir, decorar la superfície amb un fil d'oli i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online