CREMA DE PASTANAGUES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA DE PASTANAGUES

  • PAS 1

    Pelar les pastanagues i tallar-les a rodanxes. Pelar i tallar a trossos les patates. Pelar la ceba i punxar-la amb els claus d'olor. Rentar el ciboulet sota l'aixeta, assecar-lo amb paper absorbent i picar-lo ben fi amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat.

  • PAS 2

    Posar les pastanagues, les patates i les cebes en una cassola i cobrir-les amb 600 ml d'aigua. Afegir-hi les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolades i bullir.

  • PAS 3

    Deixar bullir a foc moderat durant 15 minuts. Retirar la ceba i triturar-ho tot amb l'ajuda d'una batedora fins aconseguir una crema homogènia. Afegir-hi la mel i el pebre acabat de moldre i remenar. Afegir-hi la nata líquida, remenar i coure durant 4 minuts. Repartir la sopa en bols individuals i escampar-hi per sobre el ciboulet picat. Decorar la crema amb una branqueta de julivert i servir-la ben calenta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online