Ingredients
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
Com fer CREMA DE PASTANAGUES
-
PAS 1
Pelar les pastanagues i tallar-les a rodanxes. Pelar i tallar a trossos les patates. Pelar la ceba i punxar-la amb els claus d'olor. Rentar el ciboulet sota l'aixeta, assecar-lo amb paper absorbent i picar-lo ben fi amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat.
-
PAS 2
Posar les pastanagues, les patates i les cebes en una cassola i cobrir-les amb 600 ml d'aigua. Afegir-hi les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolades i bullir.
-
PAS 3
Deixar bullir a foc moderat durant 15 minuts. Retirar la ceba i triturar-ho tot amb l'ajuda d'una batedora fins aconseguir una crema homogènia. Afegir-hi la mel i el pebre acabat de moldre i remenar. Afegir-hi la nata líquida, remenar i coure durant 4 minuts. Repartir la sopa en bols individuals i escampar-hi per sobre el ciboulet picat. Decorar la crema amb una branqueta de julivert i servir-la ben calenta.