ESTOFAT DE VEDELLA AMB PASTANAGUES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tallarines a la Parmesana

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESTOFAT DE VEDELLA AMB PASTANAGUES

  • PAS 1

    En una olla posar a escalfar l'oli a foc lent i daurar les cebes, prèviament pelades i picades. Afegir-hi la vedella tallada a trossos i daurar-los bé.

  • PAS 2

    Abocar-hi per sobre la farina i una mica d'aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre, esmicolada.

  • PAS 3

    Abocar-hi per sobre la farina i una mica d'aigua amb la pastilla d' Avecrem 100% Natural Pollo, esmicolada.

  • PAS 4

    Afegir les pastanagues i les espècies. Salpebrar. Tapar l'olla i deixar-ho reposar a foc lent durant 1 hora (mirar de tant en tant si cal afegir-hi aigua perquè no s'enganxi). En el moment de servir, afegir-hi una mica de nata líquida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online