CREMA DE CLOÏSSES AMB VERMUT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE CLOÏSSES AMB VERMUT

  • PAS 1

    Rentar i obrir les cloïsses (100 gr per persona) a foc fort dins d'una cassola tapada. Un cop obertes treure-les del foc, colar-les, treure'ls la conquilla i reservar el caldo.

  • PAS 2

    Fondre una mica de mantega dins una cassola i sofregir-hi una cullerada de farina d'arròs per persona, sense que agafi color. Mullar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar-ho coure 15 minuts fins que estigui tot ben lligat. Afegir-hi el caldo de les cloïsses i, opcionalment, una punta de pebre vermell. En el moment de servir, posar-hi una cullerada de nata líquida per persona. Tastar de sal.

  • PAS 3

    Servir la crema en bols calentes, repartir les cloïsses pels bols i afegir-hi una culleradeta de vermut blanc sec. Es pot fer aquesta crema amb musclos o ostres.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online