Ingredients
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
Com fer CREMA DE CLOÏSSES AMB VERMUT
-
PAS 1
Rentar i obrir les cloïsses (100 gr per persona) a foc fort dins d'una cassola tapada. Un cop obertes treure-les del foc, colar-les, treure'ls la conquilla i reservar el caldo.
-
PAS 2
Fondre una mica de mantega dins una cassola i sofregir-hi una cullerada de farina d'arròs per persona, sense que agafi color. Mullar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar-ho coure 15 minuts fins que estigui tot ben lligat. Afegir-hi el caldo de les cloïsses i, opcionalment, una punta de pebre vermell. En el moment de servir, posar-hi una cullerada de nata líquida per persona. Tastar de sal.
-
PAS 3
Servir la crema en bols calentes, repartir les cloïsses pels bols i afegir-hi una culleradeta de vermut blanc sec. Es pot fer aquesta crema amb musclos o ostres.