COLIFLOR A LA CREMA D'ESPÀRRECS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    342,28kcal

  • Hidrats

    30,90g

  • Proteïnes

    20,05g

  • Greixos

    49,05g

Com fer COLIFLOR A LA CREMA D'ESPÀRRECS

  • PAS 1

    Bullir la coliflor i els espàrrecs per separat. Escórrer i posar la coliflor en una safata per al forn prèviament untada amb mantega.

  • PAS 2

    Preparar la beixamel Mi Salsa Bechamel amb la llet, seguint les instruccions del sobre i afegir-hi els espàrrecs picats ben fins.

  • PAS 3

    Cobrir la coliflor amb aquesta barreja i escampar-hi per sobre el formatge ratllat. Gratinar al forn.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online