Ingredients
Com fer VASETS D'ENSALADA RUSSA
-
PAS 1
Introduir l'ensalada en una cassola amb aigua bullint i una pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i coure durant 10 minuts. Escórrer i deixar refredar. Escaldar les pastanagues mini en aigua bullint durant 2 minuts i escórrer-les.
-
PAS 2
Posar la gelatina en un bol amb 250 ml d'aigua. Separar una tasseta i barrejar-la amb la gelatina. Bullir la resta d'aigua, afegir-hi el vi, abocar-lo a sobre de la gelatina i remenar. Deixar refredar una mica. Barrejar l'ensalada (tret de les pastanagues mini) amb la salsa maionesa i afegir-hi els cogombrets picats.
-
PAS 3
Tallar les pastanagues mini al llarg i posar-les contra les parets dels 4 vasos. Omplir-los amb l'ensalada russa fins a 1/2 centímetre de la vora del vas. Decorar amb els pebrots tallats a dauets, cobrir amb la gelatina i posar a la nevera durant 2 hores com a mínim.