Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer VEDELLA ESTOFADA
-
PAS 1
Posar a l'olla a pressió la carn amb la resta d'ingredients llevat de les patates. Abocar-hi 2 vasos d'aigua, tapar i deixar coure 20 minuts des del moment que la pesa pugi. Obrir i mirar que la carn estigui tendra.
-
PAS 2
Posar a l'olla a pressió la carn amb la resta d'ingredients llevat de les patates.
-
PAS 3
Afegir-hi les patates pelades senceres i una mica més d'aigua, si cal. Coure uns 15 minuts amb l'olla destapada o bé 6-7 minuts amb l'olla tancada. Sevir la carn guisada en una cassola de fang amb la salsa passada pel colador xinès o triturada.
-
PAS 4
Abocar-hi 2 vasos d'aigua, tapar i deixar coure 20 minuts des del moment que la pesa pugi. Obrir i mirar que la carn estigui tendra.
-
PAS 5
Afegir-hi les patates pelades senceres i una mica més d'aigua i l' Avecrem 100% Natural Carne, si cal. Coure uns 15 minuts amb l'olla destapada o bé 6-7 minuts amb l'olla tancada.
-
PAS 6
Sevir la carn guisada en una cassola de fang amb la salsa passada pel colador xinès o triturada.