VEDELLA ESTOFADA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer VEDELLA ESTOFADA

  • PAS 1

    Posar a l'olla a pressió la carn amb la resta d'ingredients llevat de les patates. Abocar-hi 2 vasos d'aigua, tapar i deixar coure 20 minuts des del moment que la pesa pugi. Obrir i mirar que la carn estigui tendra.

  • PAS 2

    Posar a l'olla a pressió la carn amb la resta d'ingredients llevat de les patates.

  • PAS 3

    Afegir-hi les patates pelades senceres i una mica més d'aigua, si cal. Coure uns 15 minuts amb l'olla destapada o bé 6-7 minuts amb l'olla tancada. Sevir la carn guisada en una cassola de fang amb la salsa passada pel colador xinès o triturada.

  • PAS 4

    Abocar-hi 2 vasos d'aigua, tapar i deixar coure 20 minuts des del moment que la pesa pugi. Obrir i mirar que la carn estigui tendra.

  • PAS 5

    Afegir-hi les patates pelades senceres i una mica més d'aigua i l' Avecrem 100% Natural Carne, si cal. Coure uns 15 minuts amb l'olla destapada o bé 6-7 minuts amb l'olla tancada.

  • PAS 6

    Sevir la carn guisada en una cassola de fang amb la salsa passada pel colador xinès o triturada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online