AJÍ DE GALLINA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer AJÍ DE GALLINA

  • PAS 1

    Coure lleugerament el pollastre (o gallina) i les patates sense pelar amb api, porro i sal. Esmicolar el pollastre i pelar les patates, tallant-les a rodanxes. Remullar el pa amb la llet i la mateixa quantitat d'aigua.

  • PAS 2

    Fregir la ceba i l'orenga, afegir l'all, sal, el pebre, el palillo, l'ají i el comí, ofegar uns minuts; afegir el pollastre esmicolat i l'ají mirasol.

  • PAS 3

    Afegir el pa remullat, la pastilla de caldo AVECREM i barrejar-ho bé. Afegir el formatge ratllat i el caldo GALLINA BLANCA segons necessitat, deixant-ho bullir a foc lent durant 1/2 hora.

  • PAS 4

    Servir sobre rodanxes de patates amb arròs, ou dur i olives. Decorar amb fulles grans d'enciam.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online