ALBERCOCS SALTEJATS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ALBERCOCS SALTEJATS

  • PAS 1

    Bullir els albercocs, treure'ls la pell i tallar-os a dauets.

  • PAS 2

    En una paella abocar el sucre morè i una cullerada sopera d'aigua fins que el sucre es dissolgui sense arribar a ser un caramel, com una salseta molt fina.

  • PAS 3

    Posar els albercocs a la paella amb el sucre fins que els albercoc suin una mica. Només saltejar, afegir el pebre i la canyella (a gust de cadascú) i barrejar-ho tot bé perquè agafi matisos.

  • PAS 4

    Es presenta en copa de Martini i per sobre de la fruita es posa una bola de gelat de vainilla.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online