Costella de vedella glacejada i cigrons saltejats

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Costella de vedella glacejada i cigrons saltejats

  • PAS 1

    Ajuntar tots els ingredients en fred, excepte els cigrons, i coure'ls durant una hora, fins que la carn estigui molt tendra.

  • PAS 2

    Ajuntar tots els ingredients en fred, incloent el Caldo Casero de Carne Gallina Blanca excepte els cigrons, i coure'ls durant una hora, fins que la carn estigui molt tendra.

  • PAS 3

    Reduir el suc de la cocció fins que tingui un gust intens. Treure les costelles i extreure'ls-hi l'excés de greix, així com a la salsa.

  • PAS 4

    Napar les costelles amb la salsa i glacejar al grill, pintant-les de tant en tant amb el suc reduit de la cocció. Repetir la operació varies vegades fins que s'aconsegueixi un efecte vernís.

  • PAS 5

    Saltejar els cigrons amb una mica d'oli i, al final, condimentar-los amb el pebre i la ceba tendra picada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online