Costella de vedella glacejada i cigrons saltejats

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Costella de vedella glacejada i cigrons saltejats

  • PAS 1

    Ajuntar tots els ingredients en fred, excepte els cigrons, i coure'ls durant 1 hora, fins que la carn estigui molt tendre. Reduir el suc de la cocció fins que tingui un sabor intens. Treure les costelles i treure'ls l'excés de greix i la salsa.

  • PAS 2

    Mullar les costelles amb la salsa i glacejar al grill, pintant-les amb el suc reduit de la cocció. Repetir l'operació diverses vegades fins que aconsegueixi un efecte de barnís. Saltejar els cigrons amb una mica d'oli i, al final, condimentar-los amb pebre i ceba tendra picada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online