RAGÚ DE VEDELLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer RAGÚ DE VEDELLA

  • PAS 1

    Picar bé les verdures a trossets molt petits. Salpebrar la carn.

  • PAS 2

    Enfarinar la carn i en una olla exprés amb oli calent daurar-la bé. Retirar la carn i coure la verdura al mateix oli. Quan la verdura estigui tova afegir-hi la carn, el Tomate Frito Gallina Blanca i el vi blanc. Donar-hi unes voltes i afegir-hi també el Caldo de Carne Gallina Blanca, els pèsols, les mongetes verdes i una fulleta de llorer. Deixar coure 20 minuts. Despapar l'olla i rectificacr el punt de sal amb mitja pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal.

  • PAS 3

    Es pot acompanyar d'arròs o unes patatetes fregides a dauets.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online