ALETES DE POLLASTRE MACERADES AMB SALSA DE CURRY

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ALETES DE POLLASTRE MACERADES AMB SALSA DE CURRY

  • PAS 1

    Rentar i picar el ciboulet. Pelar i tallar finament l'alli la ceba.

  • PAS 2

    Posar en un bol el iogurt i barrejar-lo amb el curry. Afegir-hi el ciboulet, la ceba, l'all i tornar-ho a barrejar.

  • PAS 3

    Cobrir les aletes de pollastre, condimentades amb una mica d'Avecrem Caldo de Pollastre, amb el preparat anterior i deixar-ho macerar 1/2 hora.

  • PAS 4

    Precalentar el forn a 180 °C. Col.locar les aletes en una safata refractària i coure al forn durant 20 minuts. Treure del forn i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online