POLLASTRE AMB SALSA DE GERDS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE AMB SALSA DE GERDS

  • PAS 1

    Amb l'ajuda d'una massa o corró, aixafar els pits de pollastre. Aixafar el pebre rosa i cobrir el pollastre. Reservar-lo. Picar les escalunyes amb un cop de turbo. Afegir-hi l'oli i programar 4 minuts a 100º, velocitat 1.

  • PAS 2

    Afegir els gerds, el vinagre i el caldo al vas. Coure durant 10 minuts a 100, velocitat 1. Triturar 20 segons a velocitat 6. Colar, salpebrar i reservar.

  • PAS 3

    Saltar els pits de pollastre reservats del pas 1 en una paella a foc moderat, fins que es daurin pels dos costats. Tallar a rodanxes fines i salpebrar.

  • PAS 4

    Servir el pollastre calent a sobre de la salsa del pas2, decorant amb gerds frescos i fulles de menta o julivert. Acompanyar de verdures i patatetes cuites.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online