AMANIDA DE COL I POMA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE COL I POMA

  • PAS 1

    Rentar la col i tallar-la molt fina a sobre d'una fusta amb un ganivet gran i ben afilat, passant la fulla del ganivet suaument pel cor de la col. Deixar-la en un bol per amanides i reservar-la a la nevera (centrifugar-la si calgués). Pelar els raves a ratlles amb un punxó i tallar-los a làmines fines.

  • PAS 2

    Rentar i assecar les pomes, treure'ls els extrems i partir-les longitudinalment. treure'ls el cor i tallar-les a rodanxes ben fines que es mantindran en aigua amb llimona fins al seu ús perquè no s'ennegreixin. Picar les nous i barrejar tots els ingredients.

  • PAS 3

    Preparar la vinagreta: en un bol posar l'oli i afegir-hi el vinagrei la mostassa, remenant amb varilles. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, sucre i pebre. Finalment afegir-hi la nata. En el moment de servir l'amanida, cobrir-la amb la salsa, remenant perquè s'impregnin bé tits els ingredients. decora amb fulles de canonges i acompanyar amb pastes de full salades.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online