AMANIDA DE FRUITS SECS I FORMATGE BLAU

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE FRUITS SECS I FORMATGE BLAU

  • PAS 1

    Rentar, centrifugar i tallar en juliana l'escarola. Pelar i picar la ceba. Treure el pinyol dels dàtils. Obrir els orellons. Picar les nou.

  • PAS 2

    Esmicolar el formatge i anar farcint els fruits secs amb l'ajuda d'una cullera. Preparar la vinagreta. Condimentar-la amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i barrejar bé.

  • PAS 3

    Posar l'escarola en el fons del plat i els fruits secs farcits per sobre. Regar amb la vinagreta i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online