Ingredients
Com fer AMANIDA DE LLENTIES AMB PERNIL D'ÀNEC
-
PAS 1
Coure les llenties, posades en remull el dia abans, en una cassola amb la ceba tallada a quarts, l'all pelat i el manat d'herbes aromàtiques. Quan comenci a bullir abaixar el foc i continuar la cocció fins que estiguin tendres, aproximadament 20 minuts. Llavors, afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal. Per a la versió ràpida, obrir un pot de llenties i escórrer-les bé.
-
PAS 2
En un pot amb tapa preparar la vinagreta amb l'oli, el vinagre, el pebre i una pastilla d'Avecrem esmicolada. Saccsejar bé, fins que l'emulsió quedi homogènia. Tallar a dauets molt petits els pebrots verd, groc i vermell, el carbassó, la ceba tendra i el tomàquet pelat i sense llavors. A sobre de la base de llenties posar les verdures de manera decorativa, posar-hi el pernil al voltant i amanir-ho amb la vinagreta.