FOIE GRAS CARAMEL.LITZAT AMB CREMA DE LLENTIES A LA VAINILLA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FOIE GRAS CARAMEL.LITZAT AMB CREMA DE LLENTIES A LA VAINILLA

  • PAS 1

    Posar les llenties amb la llet i la vainilla en un pot. Coure fins que les llenties s'obrin. Quan estiguin ben cuites retirar la vainilla i triturar-les fins que quedi una crema fina. Amb una batedora emulsionar els rovells d'ou amb el sucre i afegir-hi la fècula. Afegir la crema de llenties i posar a foc suau fins que comenci a bullir. Passar per un colador.

  • PAS 2

    En una cassola amb un raig d'oli posar els òssos d'ànec i daurar-los. Afegir-hi el vas d'aigua i el Caldo de Carne Gallina Blanca. Coure uns 10 minuts, colar la salsa i reduir-la. Triturar les galetes i les ametlles fins aconseguir una pols i afegir-hi el sucre moscovat. En una paella antiadherent calenta rostir 4 rodanxes de fetge salpebrades. Daurar les dues cares. Retirar del foc i cobrir amb la pols de galeta. En un plat fons posar un fons de crema de llenties i el fetge al centre. Deixar caure unes gotes de salsa d'ànec i decorar amb la beina de vainilla.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online