POLLASTRE AMB CREMA D'ESPÀRRECS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer POLLASTRE AMB CREMA D'ESPÀRRECS

  • PAS 1

    Per a elaborar la salsa cal una Crema de Espárragos Gallina Blanca a la que s'ha d'afegir el Caldo de Pollo Gallina Banca. Barrejar-ho tot bé a la batedora i posar-ho a foc lent fins que rebaixi el caldo.

  • PAS 2

    Un cop feta la salsa, posar en una paella fonda l'oli d'oliva i deixar-lo escalfar. Quan estigui calent posar-hi els trossos de pollastre salpebrats i deaixar que es daurin a foc mig.

  • PAS 3

    Quan les peces de pollastre estiguin daurades afegir-hi la crema d'espàrrecs i deixar-ho a foc lent uns 10 minuts passats els quals s'hi afegeix el vi blanc. Tapar la paella i deixar que redueixi la salsa uns 15 minuts.

  • PAS 4

    Servir acompanyat de patates fregides o al forn, que estiguin dauradetes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online