LLUÇ AMB ESPÀRRECS I GAMBES A LA CREMA

  • 10-20
  • Fácil
  • 2

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer LLUÇ AMB ESPÀRRECS I GAMBES A LA CREMA

  • PAS 1

    ingredients... A les fotos es veuen tres medallons, però l'ideal és fer-ne quatre, dos per persona.

  • PAS 2

    Posar en un recipient apte per a microones els medallons i salpebrar-los.

  • PAS 3

    Tapar-los amb film transparent i punxar-los amb una forquilla quatre o cinc vegades perquè transpiri la cocció.

  • PAS 4

    Posar-los al microones i deixar-los a la màximna potència uns 4 minuts.

  • PAS 5

    Afegir-hi les gambes i el vi, tapar-ho amb el film i posar-ho al microones uns 3 minuts a màxima potència. Passat aquest temps treure-ho del microones, retirar els medallons i les gambes i reservar.

  • PAS 6

    En un bol fondre la mantega al microones i barrejar-la amb la farina.

  • PAS 7

    Afegir aquesta barreja al caldo de cocció dels medallons i les gambes, aboncat-hi també el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Remenar molt bé i posar-ho al microones durant 3 minuts a màxima potència, remenant cada minut fins que la salsa espesseixi.

  • PAS 8

    Retirar quan la salsa estigui espessa. Reservar.

  • PAS 9

    En una paella amb oli calent daurar els espàrrecs i reservar-los.

  • PAS 10

    Abans, coure, pelar i tallar els ous a trossos. Reservar-los.

  • PAS 11

    Emplatar posant els medallons i les gambes al plat. Afegir-hi la salsa ja espessa per sobre dels medallons i les gambes.

  • PAS 12

    Posar els espàrrecs a sobre i distribuir pel plat els ous tallats a trossos.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online