FLAM XINÈS A L'AROMA D'AMARETTO I AMB PLÀTAN CARAMEL.LITZAT

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer FLAM XINÈS A L'AROMA D'AMARETTO I AMB PLÀTAN CARAMEL.LITZAT

  • PAS 1

    Per al flam: Posar a bullir l'aigua i el sucre. Abocar el resultat a sobre dels rovells i l'ou de manera que hi caigui en forma de fil. Afegir-hi la llet bullida amb la ratlladura de llimona. Quan estigui tebi afegir-hi l'amaretto i posar-ho en un motllo amb la base coberta de caramel. Coure en un bany Maria suau durant 1 hora ben tapat.

  • PAS 2

    Per al plàtan caremel.litzat: Preparar un caramel fosc amb el sucre i un rajolí d'aigua en un pot al foc. Quan el caramel tingui el color desitjat, afegir-hi la resta d'aigua i el plàtan tallat a tires. Deixar que el plàtan es cobreixi de caramel i deixar-lo resposar. Treure el flam del motllo i tallar-ne un rectangle per persona. Posar al centre d'un plat o bol i decorar amb unes tires de plàtan.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online