AMANIDA DE MONGETES SEQUES A LA VINAGRETA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE MONGETES SEQUES A LA VINAGRETA

  • PAS 1

    Deixar en remull la nit anterior les mongetes perquè s'estovin. Coure les mongetes seques en un fons d'aigua amb sal i llorer. Quan estiguin tendres apartar-les del foc i reservar-les.

  • PAS 2

    Coure al vapor els pebrots, treure'ls la pell i tallar-los a tires. Rentar els espinacs i escaldar-los amb aigua i sal. Escórre'ls. Esmicolar la tonyina.

  • PAS 3

    En un llit d'espinacs i mongetes, posar la tonyina i les olives. Preparar una vinagreta amb farigola, un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, vinagre i oli. Regar l'amanida amb la vinagreta i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online