EMPEDRAT (AMANIDA DE MONGETES SEQUES)

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer EMPEDRAT (AMANIDA DE MONGETES SEQUES)

  • PAS 1

    Escórrer les mongetes i deixar-les refredar. Posar-les en una safata de servir.

  • PAS 2

    Tallar a trossos ben menuts la resta d'ingredients llevat de les anxoves.

  • PAS 3

    Posar els ingredients tallats en un bol i amanir-los amb l'oli i el vinagre. Condimentar amb l'Avecrem Caldo de Pollo Granulado i barrejar-ho amb cura.

  • PAS 4

    Abocar les verdures a sobre de les mongetes i remenar amb molt de compte.

  • PAS 5

    Decorar amb les Anxoves. Servir l'amanida freda de la nevera.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online