Ingredients
Com fer AMANIDA DE MONGETES SEQUES I BACALLÀ
-
PAS 1
En un recipient amb aigua calenta deixar la nit anterior les mongetes en remull. Deixar el bacallà en un pot amb aigua i canviar-la almenys quatre vegades durant 48 hores. Coure les mongetes en un fons d'aigua amb sal, mitja ceba i el llorer. Quan estiguin tendres escórrer-les i reservar-les.
-
PAS 2
Posar el bacallà en una olla amb aigua al foc i quan arrenqui el bull retirar-la del foc. Esperar que es refredi, assecar-lo, esmicolar-lo i reservar-lo.
-
PAS 3
En un morter aixafar l'all amb un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal fins que quedi una textura de pasta i barrejar-la amb el vinagre a poc a poc. Abocar l'oli en un recipient amb la barreja del morter, batre i quan la salsa hagi lligat afegir-hi l'alfàbrega picada. Barrejar el bacallà amb les mongetes, abocar-hi la salsa per sobre i decorar amb tomàquets cherry.