AMANIDA DE MONGETES (EMPEDRAT)

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE MONGETES (EMPEDRAT)

  • PAS 1

    Posar les mongetes en remull el dia abans. L'endemà, posar-les en una olla amb aigua abundant i deixar-les bullir a foc lent fins que estan toves. Un cop bullides, apartar-les del foc, escórrer-les bé i deixar-les refredar. Posar les mongetes ja fredes en una safata. En un bol abocar el tomaquet tallat a trossos petits i el pebrot i la ceba també tallats fins. Afegir-hi la tonyina esmicolada i els ous durs tallats a dauets.

  • PAS 2

    Afegir-hi l'oli, el vinagre i una culleradeta de condiment Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Remenar-ho amb compte fins que estigui ben barrejat tot. Abocar aquesta barreja per sobre de les mongetes i decorar amb les olives i els filets d'anxova. Posar la safata a la nevera fins el moment de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online